تبلیغات
گل نرگس - خواص بی نظیر لبو

گل نرگس
 
یک متخصص تغذیه لبو را به علت وجود یک ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان دانست.


یک متخصص تغذیه لبو را به علت وجود یک ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان دانست.
"آرزو کاوه‌ای"  افزود: لبو جزو گروه سبزیجات بوده و از نظر مواد مغذی، دارای قند بالایی است. وی لبو را پیش ساز ویتامین A، C و ویتامین D دانست و گفت: لبو دارای فیبر، منیزیم و از نظر املاح حاوی پتاسیم بالایی بوده و برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید است.

 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه بعضی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتی که اینگونه نیست، تاکید کرد: لبو سرشار از اسیدفولیک بوده که برای همه بانوان به ویژه خانم‌های باردار و دختران جوان بسیار مفید است.

 

بیماران قلبی و عروقی لبو بخورند

کاوه ای در ادامه به بیماران قلبی و عروقی توصیه کرد: حتما لبو را در برنامه غذایی خود بگنجانند، چرا که این نوع از سبزیجات کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: لبو به علت داشتن پتاتسیم بالا خون را تنظیم می‌کند، به همین علت مصرف آن به بیمارانی که فشار خون بالایی دارند، توصیه می‌شود.

 

بیماران دیابتی لبو مصرف نکنند

کاوه‌ای در بخش دیگری اظهار کرد: به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به دیابت بهتر است از این ماده پرارزش استفاده نکنند یا در مصرف آن احتیاط کنند.

 

وی در پایان لبو را بهترین شیرین کننده خواند و ادامه داد: می‌توان لبو را با ماست و سالاد، همچنین مخلوط انواع آب میوه استفاده کرد.





برچسب ها: لبو، بهترین شیرین کنند،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 19 آبان 1393 توسط فقط عبد
  • لینکدونی

    مرجع جزوه-کتاب و پایان نامه رایگان
    سرباز ولایت
    سرباز عاشورایی
    ***فانوس***
    یا مهدی(عج) مددی
    سربازان ولایت
    آزاده سربدار
    خطاکار
    همه لینکها ارسال لینک
  • آمار وبلاگ

    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :
  • اَبر برچسبها

    شهادت انرژی هسته ای تصاویر رفع حصر امام خامنه ای علمی پزشکی وداع با آیت الله مهدوی کنی دکتر حداد عادل عکس
  • نظرسنجی

    نظر شما درباره این وبلاگ و مطالبش چیست؟